article picture
Det tredje øyet ut i verden
Skrevet 23 Apr 2014

Det tredje øyet er tatt ut i hovedprogrammet, og blir i disse dager vist, på den anerkjente TV-festivalen, Series Mania Festival, i Paris. Festivalen tar for seg det beste innen europeisk TV-drama, og det er en spennende og viktig arena for norsk drama å være en del av. 

 

- Dette er en viktig plattform for Det tredje øyet, der serien vil være på display for distributører, diverse kanaler og potensielle kjøpere. Det er stor internasjonal interesse for serien og det er fantastisk både for Rubicon TV, TV 2 og norsk drama generelt, sier programsjef for drama i Rubicon TV, Anne Kolbjørnsen, som nå befinner seg på TV-festivalen i Paris. 

 

Seriens seertall viser at den har truffet det norske publikum, og interessen fra utlandet er betydelig, nå har serien også tatt reisen ut i verden. Siste episode av Det tredje øyet sendes førstkommende mandag, og da vil seerne endelig få svaret på det store spørsmålet; hva skjedde med Christina?

 

For mer informasjon kontakt programsjef for drama i Rubicon TV, Anne Kolbjørnsen: Anne.Kolbjornsen@rubicontv.no, 951 93 605. 

 

For mer informasjon om festivalen: http://www.forumdesimages.fr/english-contents/forum-des-images/who-we-are