article picture
Heftig premiereuke for Rubicon TV
Skrevet 24 Feb 2014

Vi går mot tidenes premiereuke for Rubicon TV og startskuddet går allerede i kveld med Det tredje øyet. 

 

Rubicon er sterkt tilstede på norske tv-skjermer i ukene etter OL med mange premierer. Det blir en hard kamp om seerne, men vi har særdeles flotte og solide produksjoner som vi kan være svært stolte av. Rubicon kommer til å bite bra fra seg og vi skal gjøre vårt ytterste for å dempe nasjonens OL-abstinenser. Vi ser fram til å underholde det norske folk denne våren!

 

Vi starter allerede i kveld med premiere på dramaserien Det Tredje øyet. Serien markerer startskuddet på TV2s storsatsing på tv-drama denne våren. Ideen kommer fra programredaktør i TV 2, Christopher Haug, og vår egen Ole Marius Araldsen er kreativ produsent. Serien er allerede solgt til flere land og vi ser fram til å følge etterforsker Viggo Lust i Kyrre Haugen Sydness skikkelse gjennom 10 episoder, mandager 21.40 på TV2.

 

Samurai Sikkerhet er nytt, norsk originalskrevet humordrama. Serien er skrevet av Anne Bjørnstad og Henrik Elvestad. Vi følger eks soldat Cato Haugen i hans liv som vekter på Linderud-senteret. Vi gleder oss stort! Premiere torsdag 27. februar kl 21:40 på TV2.  

 

Underholdning har også mange premierer disse ukene.

 

Denne uken har også Det sterkeste kjønn premiere på TV2, som på humoristisk og kunnskapsmessig vis engang for alle skal fastslå: hvem er det sterkeste kjønn. Serien har en cast ingen norsk realityserie noensinne har hatt. Bare å glede seg. Premiere onsdag 26. februar kl 20:00 på TV2. 

 

Golden goal er tilbake på TV2 Zebra denne gangen. Johan Golden og Henrik Elvestad er inne i sin sesong 15 og herrene tar fortsatt sport til steder du ikke visste eksisterte. Premiere på TV2 Zebra torsdag 27. februar kl 22:35. 

 

Hvem kan slå Aamodt og Kjus møter nye idrettshelter til nye konkurranser som denne gangen er enda mer spektakulære. Premiere på TVNorge denne våren. 

 

I april kommer også Klippkompaniet tilbake, med ny sesong på lørdager, på TV2, så vi har svært mye å glede oss over.

 

Rubicon er ekstremt stolte av å levere så mye god underholdning til folket.

 

Lykke til alle! Se mye på tv!

 

Administrerende direktør, Pål Kruke Kristiansen.