article picture
Ny salgs-og utviklingssjef i Rubicon TV
Skrevet 12 Aug 2014

Produksjonsselskapet Rubicon TV, eid av britiske Shine Group, kunngjorde i dag at Gard Mortensen er ansatt som ny utviklingssjef i selskapet.

 

Gard Mortensen jobber i dag som produsent i Rubicon og starter i jobben som utviklingssjef den 1. september. Han kommer sist fra jobben som produsent på seersuksessen ”Masterchef” på TV3, med Eyvind Hellstrøm som hoveddommer. Mortensen har bred erfaring fra det norske produksjonsmiljøet med mange store produksjoner bak seg. Han var produsent i Monster før han startet i Rubicon for snart to år siden, og har blant annet stått bak suksessen ”Hellstrøm rydder opp hjemme”.

 

Gard Mortensen gleder seg stort til oppgaven:

 

- Jeg gleder meg til å ta fatt på salgs- og utviklingsarbeidet i Rubicon, og fortsette å jobbe og trekke veksler på smarte, kreative Rubicon-folk. Vi står midt i en ekstrem utvikling rundt historiefortelling, både på lineær tv og på web, og vi har store ambisjoner for selskapet. Vi skal overraske, samtidig som vi skal pushe videre den gode trenden Rubicon har hatt de siste årene, sier Mortensen. 

 

Rubicon skal det neste året styrke satsingen på egenutvikling og skal, i tillegg til Mortensen, søke etter flere kloke hoder til utviklingsarbeidet. De nye stillingene vil bli bemannet fortløpende utover høsten.

 

Administrerende direktør, Pål Kruke Kristiansen, er svært fornøyd med å ha fått Mortensen på plass som utviklingssjef:

 

- Gard kommer på et godt tidspunkt. Vi satser historisk tungt på utvikling med opprettelsen av flere nye og spissa stillinger, og ser fram til å få Gard på plass for å lede det nye teamet. Han har tung produksjonserfaring og vil tilføre mye kunnskap til utviklingsavdelingen. Dessuten er han en utrolig fin fyr som vi liker å jobbe med, sier Kruke Kristiansen.

 

For Mortensen blir egne, lokale ideer det viktigste: 

 

- Den tydelige og gode ideen står sterkere enn noensinne så vi vil fortsette å søke de gode ideene og i første rekke utvikle lokalt. Samtidig sitter vi på en uhyre spennende formatkatalog i Shine som ikke akkurat blir mindre, men som aldri skal være noen hvilepute for oss i Norge, avslutter den nye utviklingssjefen.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

 

Pål kruke kristiansen, Adm Dir, Rubicon TV, 913 41 419, paal@rubicontv.no

Tonje Næss, Kommunikasjonsrådgiver, Rubicon TV, 408 44 647, tonje@rubicontv.no