article picture
Ny sesong av Lilyhammer bekreftet
Skrevet 20 Dec 2013

I går ble det klart at en ny sesong av seersuksessen «Lilyhammer» kommer på NRK1 høsten 2014. Det er Rubicon TV skal produsere serien for NRK og Netflix. 

 

I gjennomsnitt har andre sesong av «Lilyhammer» hatt 1 206 000 seere på tv og nett sammenlagt.Første episode hadde de høyeste tallene med til sammen 1.417.000 seere på tv og nett.

 

Programsjef for drama i Rubicon TV, Anne Kolbjørnsen, forteller at produksjonen jobber hardt i alle ledd for å bli klare til innspilling:

 

- Vi er ekstremt lykkelige. Vi begynner å filme 6. januar, og vi jobber på alle fronter med manus, casting og produksjon. Fra nå går det i ett fram til sommeren, og vi skal spille inn åtte episoder. Med oss har vi kjernecasten fra sesong en og to. I tillegg kommer det en del nye spennende karakterer inn. Vi er nå inne i castingprosessen, og noen karakterer er enda ikke funnet opp, sier Kolbjørnsen.

 

Prosjektredaktør Tone C Rønning er godt fornøyd med at avtalen om sesong tre er landet; 

 

- Jeg morer meg over de nye manusene jeg nå leser, serieskaperne Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin er i storform. Publikum kan glede seg til å møte gamle og nye karakterer i spennende og overraskende situasjoner.  Det er inspirerende at vi i NRK har igangsatt denne serien som er blitt en stor suksess på mange kanaler, og nå er jeg glad for at alle avtaler er på plass! 

 

Innspillingen av ny sesong starter etter planen allerede i januar 2014.  

 

Serien sendes på NRK1 høsten 2014. 

 

 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:

Programsjef for drama i Rubicon TV: Anne Kolbjørnsen, tlf: 95193605

Prosjektredaktør NRK: Tone C Rønning, tlf: 90967780