article picture
Rubicon tv produserer Biggest Loser Norge
Skrevet 13 Nov 2014

Biggest Loser, som har vært en hit verden over, produseres nå av Rubicon TV og skal sendes på TV Norge våren 2015. 

 

Biggest Loser er har vært på lufta verden over de siste 10 årene og i løpet av denne tiden har over 1000 mennesker fått hjelp til å endre livene sine gjennom serien. 

 

- Rubicon TV er veldig stolte over å produsere Biggest Looser for TV Norge. Publikum kan glede seg til å bli kjent med 12 helt usedvanlig tøffe, modige og viljesterke mennesker som ønsker å  endre livene sine og som kjemper og vinner over egne begrensninger og opplever ekstrem mestring, sier programsjef for underholdning i Rubicon TV, Barbara Jahn.

 

Av 1900 søkere har flere hundre blitt intervjuet, hvorav 40 ble plukket ut til annengangsintervjuer, psykologscreening og legetester, før 12 deltakere ble valgt. Produsent for Biggest Loser i Rubicon TV, Mads Rogde, forteller at disse 12 ble plukket nennsomt ut fordi de viste egenskaper til å kunne takle et raskt vekttap, ha evnen til å presse seg selv og gjennomføre opplegget, og ha muligheten til å endre livene sine også etter innspillingens slutt. 

 

- Vi kommer tett på deltagernes liv, og vi blir kjent med de utfordringene de kjemper med gjennom ukene på anlegget vårt. Vi sminker ikke virkeligheten, og vi viser reisen som den er. Den er beinhard. I tillegg håper vi at seerne kan få lære noe gjennom serien som kan inspirere til små og store endringer, enten det er kostholdstips eller dyptgående mentale forandringer. Biggest Loser Norge er en serie hvor vi følger 12 heltemodige nordmenn som gir alt for drømmen om et nytt liv. Og på veien vil de inspirere, glede og vekke seerne. Overvektige eller ikke, sier Rogde.