article picture
Samurai Sikkerhet kommer på TV2
Skrevet 20 Nov 2013

Mokumentar-serien, Samurai Sikkerhet, kommer på TV2 våren 2014. Det ble annonsert på TV2 sin vårlansering i dag. 

 

Samurai Sikkerhet er serien om en tidligere Afghanistan-soldat, Kato Haugen (spilt av Henrik Elvestad), som etter et halvt liv i utenlandstjeneste kommer tilbake til Norge og må skape seg en ny tilværelse her. Han bestemmer seg for å starte sitt eget vaktselskap, Samurai Sikkerhet, men oppdager raskt at det er vanskelig å konkurrere med de mange etablerte firmaene - i hvert fall når det gjelder kvalitet. Katos mål er derfor at Samurai skal bli Norges billigste sikkerhetsselskap. Som Kato pleier å si: Det skal ikke koste skjorta å sikre skjorta.

 

I mokumentar-stil a la det amerikanske tv-programmet "Cops" følger serien Katos kamp for å holde liv i Samurai Sikkerhet. Han hadde sett frem til å pågripe kriminelle og voldelige narkomane, men oppdager raskt at de egentlige hovedmotstanderne er kundene, de ansatte og ikke minst staten Norge med alle sine hårreisende krav om autorisasjon og arbeidsgiveravgift.

 

Med seg på laget har Kato eks-bodybuilderen Stian (spilt av Nils Jørgen Kaalstad), det tidligere mobbeofferet Patrik (spilt av Odd Magnus Williamson), Lisbeth Salander-look-aliken Evelina (spilt av Janne Heltberg) og ikke minst Geir Ove (Spilt av Fridtjov Såheim), som sliter med senskader etter det tøffeste sikkerhetsansvaret i Norges historie, nemlig Justin Bieber-konserten på Operataket.  

 

Samurai Sikkerhet har premiere på TV2 våren 2014. 

 

https://vimeo.com/user15699830/review/79840295/ae14c53a65