article picture
Sterk start på 2014
Skrevet 3 Jan 2014

2014 er knapt i gang før vi får to store Rubicon-premierer; Mesternes Mester på NRK,  og Klippkompaniet på TV2. 

 

Administrerende direktør i Rubicon TV, Pål Kruke Kristiansen, mener Rubicon TV med disse programmene i spissen vil gå en lysende vinter og vår i møte. 

 

- Rubicon åpner 2014 med et smell. Med premiere på både Mesternes Mester og Klippkompaniet har vi helgedominans store deler av vinteren. Dette rimer bra med fremtidsambisjonene til Rubicon om en sterkere tilstedeværelse i helgen. Selv om vi etter hvert vil konkurrere med oss selv håper vi seerne vil komme innom begge showene og se på stor Rubicon-underholdning denne vinteren, sier han. 

 

Mesternes mester

Den femte sesongen av Mesternes Mester er like rundt hjørnet, og 11 tidligere mestere har satt seg på flyet fra Oslo til Italia for å være med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av 10 programmer skal de kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester!

 

Mesterkampen foregår ved den idylliske Iseosjøen i nord-Italia. De fleste av de 11 deltakerne har kun truffet hverandre på Gardermoen før avreise. Likevel er det høy stemning når de ankommer Italia og flere har funnet tonen allerede. Her venter det flere uker under samme tak for flere av dem - og smaken av knivskarp konkurranse, som de fleste ikke har kjent på mange år.

 

Klippkompaniet

Denne helgen er det også premiere på Klippkompaniet, som har vært en stor suksess i Danmark, To lag, ledet av henholdsvis Sigrid Bonde Tusvik og Odd-Magnus Williamson, duellerer i oppgaver knyttet til de aller morsomste klippene fra nettet, mens Johan Golden leder det hele. 

 

I premieren har Odda med seg Bjarte Hjelmeland og Else Kåss Furuseth, mens Sigrid har med Robert Gustavsson og Lisa Tønne. 

 

 

Mesternes Mester på NRK1 fredag 3.januar kl 19:55, og Klippkompaniet på TV2 lørdag kl 20:00.