article picture
Ung nysatsning på Rubicon TV
Skrevet 12 Nov 2014

Rubicon TV har ansatt Christian Marstrander, Simen Schulerud Tønnesson og Margrethe Blomsø som en del av det faste utviklingsteamet, under ledelse av utviklingssjef Gard E. Mortensen.

 

RubiconTV satser tungt på utvikling med opprettelsen av flere nye, spissede stillinger. Trioen som nå begynner har fått forskjellige ansvarsområder og skal jobbe med å utvikle ideer rettet inn mot forskjellige deler av tv-kvelden, slik at man kan presentere et mer tilpasset tilbud til de norske tv-kanalene.

 

- Det har aldri vært viktigere med gode ideer enn nå så vi satser så stort og tungt vi kan på utvikling på Rubicon TV. Vi håper de norske tv-kanalene vil merke at vi har en bredere portefølje med egne ideer, som er mer tilpasset tv-kanalenes behov i sendeskjemaet. Det er ekstra gøy for oss at vi nå har en utviklingsavdeling på Rubicon med veldig mange unge, flinke mennesker som allerede har tung erfaring fra norsk TV-produksjon. Vi gleder oss til å se hva de kommer opp med, sier utviklingssjef, Gard E. Mortensen.

 

 

På bildet: reseacher Linn Bjørnsen, utviklingskoordinator Jenny Jærn, utvikler Simen Schulerud Tønnesson, utviklingssjef Gard Erik Mortensen, utviklingsprodusent Christian Marstrander, utvikler Margrethe Blomsø.