AMANDAPRISEN


Det er skuespiller Jakob Oftebro som skal lede filmbransjens gjeveste utdeling i år, for første gang.

- For meg er dette en stor ære. Det er tross alt bransjens viktigste pris og største fest, så det å få guide og hylle kollegaene mine gjennom den store kvelden blir rett og slett stas. Målet er å gjøre det til en fantastisk fest, både for tv-seerne og publikum i salen, sier Jakob Oftebro.

 

Rubicon skal i 3 år fremover produsere Amanda for TV2.

Å produsere Amandashowet er selvfølgelig litt av en ære; det handler om at prisen etter 30 år har blitt en del av kulturarven vår. Amandakomitéens ærespris er en av våre høyeste utnevnelser innenfor kulturarbeid. Men mest av alt er det veldig moro å lage en skikkelig festaften! Vi vil invitere publikum med på et staselig, morsomt, glamorøst og litt overraskende show - akkurat sånn et skikkelig awardshow skal være! Og finnes det noe bedre for et TV crew enn å lage en skikkelig flott livesending? Vi gleder oss! Sier produsent i Rubicon Mads Rogde.

 

Årets nominasjoner vil presenteres på en pressekonferanse 15. juni kl. 11.00 på Filmens hus. Amanda-utdelingen går av stabelen for 32. gang fredag 26. august, og avvikles i to deler. Første prisutdeling er i Haugesund rådhus, og andre prisutdeling sendes på TV2 fra Scandic Maritim Hall klokken 22.15.

TILBAKE
Programinformasjon
Kanal: TV2
Lengde: 60 min